Vier het leven! Op naar een leeftijdsneutrale samenleving!

Volop in het leven staan! Doelstelling

Stichting 4EVER49 zet zich in voor het stimuleren van de kracht van de rijpere medemens die een discrepantie ervaart tussen hoe men zich voelt en het getal dat de kalender aangeeft. Mensen die door de jaren heen weleens een krasje of een deukje opgelopen hebben, maar die blij zijn en het leven vieren. Mensen die weigeren zich erbij neer te leggen dat de jaren toch eens gaan tellen. Mensen die blij zijn, en juist niet boos, gefrustreerd of zuur. Mensen die positiviteit uitstralen en zeker niet de realiteit uit het oog te verliezen. Mensen die volop in het leven staan en eruit halen wat erin zit. Mensen die geloven in leeftijdsneutraliteit, voor het welzijn van zichzelf en voor het welzijn van de maatschappij.

De handen uit de mouwen! Activiteiten

De doelstellingen van Stichting 4EVER49 worden niet vanzelf gerealiseerd. Daar moeten we wel wat voor doen! Dat betekent onder meer dat we een netwerk van “leeftijdsneutrale ambassadeurs” opzetten die geloven in “goed voorbeeld doet volgen”. Ook zijn we bezig met het opzetten van een online platform voor 49-ers, voor de onderlinge informatie- en kennisuitwisseling van “zielsverwanten leeftijdsneutralisten”, oftewel alle Nederlandse 49-ers. Daarnaast financieren we projecten of activiteiten van derde partijen die bijdragen aan de door de stichting geformuleerde doelstellingen.

Ben jij ook een 49-er? Help mee

De stichting is niks zonder mensen. Zonder 49-ers om precies te zijn. Ambassadeurs van het begrip “leeftijdsneutraliteit”. Mensen die in woorden en daden laten zien dat de tweede helft een actieve helft is, waarin je net zo geniet van het leven als je dat in de eerste helft deed. Voel je aangesproken? Geloof jij ook dat het voor het individu én voor de samenleving een zegen is als 49-ers volop gebruik kunnen maken van hun kracht, ervaring, energie en spirit? We maken graag kennis met je dus kom maar op met dat ingevulde contactformulier.

Blijf op de hoogte Nieuws

Stichting 4Ever49 Organisatie

Stichting 4EVER49 bestaat uit een bestuur met een voorzitter, secretaris en penningmeester, en is vooralsnog niet voornemens om medewerkers aan te nemen. Er wordt zoveel mogelijk gewerkt met vrijwilligers. De Stichting is geregistreerd bij de Kamer van Koophandel te Rotterdam onder nummer 85812560 en is gevestigd in het Villa California bedrijfsverzamelgebouw op de Escudostraat 2, 2991 XV in Barendrecht. Dit is tevens het postadres. De Stichting is te bereiken op info@stichting4ever49.nl en op 010-4971171.

Contact Opnemen